Loading…

modelpostyeeessaaafslaaaf

De Iconcolash Shortspace is onze tijdelijke ruimte op de Bagijnhof 74 in het centrum van Dordrecht. Het in het bezit van de Gemeente zijn de object staat in de verkoop. Iconoclash heeft het geluk het pand tot dat het verkocht is te gebruiken als basis voor onze activiteiten maar ook als expositie ruimte en als pop-up shop. Dit karakteristieke hoekpand bied dan ook het perfecte podium voor onze activiteiten en de zijkant is bovendien ook te vinden als locatie van de muurschildering van Serge Kortenbroek. De geĆ«xposeerde werken in onze shop zijn veelal van artiesten die in het verleden muurschilderingen hebben gemaakt of dat in de toekomst zeker nog gaan doen. Ook richten we ons tijdens deze activiteiten op lokaal talent en attenderen we door de Shortspace het publiek op de artiesten die niet perse in het museum hangen maar ons wel in het dagelijks leven via diverse media en de publieke ruimte beĆÆnvloeden. Onze etalage staat ook buiten de exposities vol met werk van diverse artiesten, bij interesse kan er contact worden opgenomen via dordrechtstreetart@gmail.nl, social media en +31640491041

Tijdens de exposities hanteren we de volgende openingstijden, woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 en donderdag ook tijdens koopavond (21.00).

Leave a Reply